Jump to content


fergy2's Content

There have been 4 items by fergy2 (Search limited from 08-December 18)


By content type

See this member's

Sort by                Order  

#71673 new Tag urls are not working. Old ones seem to be working

Posted by fergy2 on 26 March 2015 - 05:28 PM in Issues

I tried it and it works fine now.  Thank you for your help!! :D 




#71612 new Tag urls are not working. Old ones seem to be working

Posted by fergy2 on 23 March 2015 - 11:09 PM in Issues

Here is one on my Royals database that the tag url is working:

 

<a href=http://wc.rootsweb.a...ls&id=I24352#s2>Heinrich, Archduke of Austria</a>

 

http://wc.rootsweb.a...ls&id=I24352#s2




#71611 new Tag urls are not working. Old ones seem to be working

Posted by fergy2 on 23 March 2015 - 10:43 PM in Issues

When I go to obituary and then details and then tag and add I put in the url and under comments I add the url as an html so when I upload it to rootsweb, anyone can click on the html link and go to the original obituary.  It has been working but for the last week or so the html link is not working.  The html links work in the regular comments for pictures that I upload to my rootsweb ftp site.

 

See http://wc.rootsweb.ancestry.com/cgi-bin/igm.cgi?op=GET&db=ferguson&id=I103672 

 

At the bottom it just says Obituary and tag.  It used to show the obituary and the link to the original as:

 

<a href=http://wc.rootsweb.a...uson&id=I103672>Obituary</a>  This is what I showed in the comments on the "Tag" screen.




#71607 new Tag urls are not working. Old ones seem to be working

Posted by fergy2 on 23 March 2015 - 06:38 PM in Issues

When I do a tag I can access the page in the url column.  I have always used a html in the comments for when I upload to rootsweb.  the comment urls are now not working.  Is it rootsmagic or rootsweb? or me?