Jump to content


Photo

Something Wrong with the Forum Software for the Wish List Forum?


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 Jerry Bryan

Jerry Bryan

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3223 posts

Posted 07 December 2018 - 08:23 AM

It may just be me, but something seems wrong with the forum software when I read the Wish List forum. If I see from the list of forums that there is a new posting in the Wish List forum, I click on Wish List and there are no new listings. The only way I can see the new listing is to click on the the posting over on the far right hand side of the page where the very newest posting is listed. I'm sure I'm missing postings if there is more than one new posting.



#2 Jerry Bryan

Jerry Bryan

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3223 posts

Posted 07 December 2018 - 08:38 AM

Here are screen grabs of the problem. The most recent posting on the Wish List forums is mine about Soundex. But when you open the forums, the Soundex thread is not there.

 

Jerry

 

https://www.dropbox....30-17a.png?dl=0

 

http://www.dropbox.c...31-19b.png?dl=0



#3 Renee Zamora

Renee Zamora

    Advanced Member

  • Support
  • PipPipPip
  • 8108 posts

Posted 07 December 2018 - 08:59 AM

Is this the one you are trying to get into? 

 

SURNAME Spelling Variation Work Around

http://forums.rootsm...on-work-around/

 

I don't appear to have a problem opening it. 


Renee
RootsMagic

#4 kbens0n

kbens0n

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3422 posts

Posted 07 December 2018 - 09:07 AM

Happen to be in IE11 and all seems right for me:

 

https://i.postimg.cc...2-07-100447.jpg
https://i.postimg.cc...2-07-100557.jpg


---
--- "GENEALOGY, n. An account of one's descent from an ancestor who did not particularly care to trace his own." - Ambrose Bierce
--- "The trouble ain't what people don't know, it's what they know that ain't so." - Josh Billings
---Ô¿Ô---
K e V i N


#5 Jerry Bryan

Jerry Bryan

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3223 posts

Posted 07 December 2018 - 01:33 PM

So it's just me, and it's just the wish list forums. The rest of the forums are ok for me. I'll see if I can't figure it out.

 

Thanks,

Jerry



#6 John_of_Ross_County

John_of_Ross_County

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 631 posts

Posted 07 December 2018 - 04:50 PM

Jerry,

 

I have seen the same problem at times, but have not paid any attention to the specific forum.



#7 sgtbob

sgtbob

    New Member

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 07 December 2018 - 06:48 PM

I realize this is off topic, but cannot find anything in the Forum on my issue. Please indulge me.

 

Today I received an offer to download RM7 for MAC; however, my efforts have opened a file that shows my data from a previous download of some time ago, but it appears to be a Windows version.  I did carefully select the MAC offered item, but when opened nothing will allow me to navigate through the file.  Is it possible that the only was RM 7 will run is with a Virtual Machine running Windows?



#8 zhangrau

zhangrau

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1410 posts

Posted 07 December 2018 - 07:29 PM

Nave you browsed through this forum?

 

http://forums.rootsm...smagic-for-mac/



#9 Jerry Bryan

Jerry Bryan

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3223 posts

Posted 09 December 2018 - 08:28 AM

I seem to have fixed the problem. The forum was set to display the most recent changes first, but it wasn't displaying the most recent changes first. So I changed the sort order to something else, then I changed the sort order back to most recent changes first. Subsequently, the problem seems to be fixed.

 

Jerry