Jump to content


Photo

Custom fact disappeared with newest update


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Peggy

Peggy

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 204 posts

Posted 07 August 2017 - 09:12 PM

I have a very simple custom fact called 'Event' that I use for many types of miscellaneous information.   

 

I just did the newest update.   When I tried to add an 'Event' fact, it no longer exists!   I do see 'Event for (a given name)'.   In the person pages, it still shows up as just 'Event.'  It looks like I just need to change the name of the fact type back to just plain 'Event,' and all will be well.

 

Anyone else having unexpected things with their facts?

 

Peggy



#2 zhangrau

zhangrau

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1153 posts

Posted 07 August 2017 - 11:58 PM

I have many custom facts. Upgraded to RM 7.5.2.0 and nothing weird happened to any of them.



#3 Renee Zamora

Renee Zamora

    Advanced Member

  • Support
  • PipPipPip
  • 7162 posts

Posted 08 August 2017 - 10:15 AM

I haven't seen any report on this as an issue. I would need a screen shot to really understand what you are seeing or not seeing. Which isn't easy to do here. You could open a support ticket and we can take a look. 

 

http://support.roots...us_requests/new

 

The only thought I had is maybe your not using the same database. You might have opened one where you didn't have the fact added yet. You can have RM search the computer for any other databases. Go to File>Open>Search for a file


Renee
RootsMagic